Even voorstellen

Zo’n winkel voor elke dag

Zo’n winkel waar ze je nog verwelkomen met je naam. Zo’n winkel waar ze precies weten wat jouw merk sigaretten is. Zo’n winkel waar je ook alles vindt wat het leven makkelijker maakt. Zo’n winkel bestaat nog. En weet je wat het leukste is? Er zijn wel tientallen van die winkels, verspreid over het hele land. Je herkent ze allemaal aan het Tabac & Gifts logo op de voorruit. En da’s precies waar onze winkels goed in zijn: een groot assortiment tabaksartikelen en allerlei andere gemaksproducten.

Het zijn stuk voor stuk zelfstandige winkeliers.
Geen filiaalmanagers die maar van alles moeten van een centrale organisatie ergens ver weg. Daarom hebben ze veel meer plezier in de omgang met jou als klant. En stemmen ze hun assortiment precies af op de buurt of wijk waar ze zitten. Elke Tabac & Gifts heeft weer een ander assortiment.

Wat je in de (meeste) Tabac & Gifts winkels tegenkomt?
Je favoriete rookwaar natuurlijk, maar ook telefoon-, cadeau- en wenskaarten. Je haalt er de nieuwste kranten en tijdschriften en de winnende staatsloten. (We geven geen garantie.) Of probeer je geluk bij de toto, de lotto of de kraskaarten. Schrijfwaren en snoep vind je er ook. En in groot Rotterdam kun je er je ov-kaart opladen. Veel Tabac & Gift winkels zijn een ophaalpunt voor PostNL of een andere bezorgdienst. En sommige zijn zelfs je eigen bankkantoor om de hoek.

Tabac & Gifts. Zo’n winkel waar je eigenlijk elke dag wel een boodschap hebt. Je bent van harte welkom!

Tabac-and-Gifts-header-winkel

KOPREGEL

Tabac-and-Gifts-header-winkel
  • vsavsfvsaf fv
  • adfv adfv av d
  • vdfavdfvdvdav